Töltés...

KINEK SEGÍTHETSZPLAZMAADÁSODDAL?

A vérplazma, mint gyógyszeralapanyag nélkülözhetetlen a gyógyszergyártás számára, mivel laboratóriumban nem állítható elő, embertársaid a TE segítségedre szorulnak!


Az immunhiányos állapotok visszatérő, gyakran súlyos fertőzésekkel jellemezhető betegségek. Felismerésük nem könnyű, pedig a korai diagnózis és kezelés biztosítja a jobb kimenetelt.

ELSŐ ALKALOM

ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT

18-60 év közötti egészséges, magyar állampolgárok jelentkezését várjuk! Első alkalommal orvosi vizsgálatra és vérvételre számíthatsz, ezeket követően, az eredmények függvényében egy hétre rá máris jöhetsz plazmát adni.Előfordulhat, hogy például antibiotikumos kezelésed vagy 6 hónapnál nem régebbi tetoválásod/piercinged miatt a jelentkezésed napján nem kerül sor az állapotfelmérésedre pontosan a saját egészséged védelmében. Ekkor se csüggedj el, mert a szakembereink által javasolt új időpontban várunk szeretettel!

ÉVENTE 45 ALKALOMMAL

JÖHETSZ, AKÁR HETENTE

Évente 45 alkalommal IS jöhetsz plazmát adni, profi, biztonságos körülmények között! Minden alkalommal ingyenes, egészségügyi vizsgálatot biztosítunk, így naprakész információt kaphatsz a szervezeted állapotáról. Plazmaadásonként pedig készpénzes költségtérítést biztosítunk, az enni-és innivaló finomságok mellett!

MIRE FIGYELJ?

IGYÁL MIN. 2 LITER VIZET,
EGYÉL SOK FEHÉRJÉT

Foglalj időpontot és hozd magaddal a fényképes azonosító igazolványaid! Ha mindezek megvannak, akkor készítsd fel a szervezeted! Igen! Enni kell előtte és mivel a plazma 90%-ban vízből áll, ezért előtte és utána is nagyon fontos (kötelező) a megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztás. Ha sok fehérjét, húst (elsősorban halat és szárnyasfélét) fogyasztasz, az is nagyban hozzájárul az egészséges és hosszútávú plazmaadáshoz!